English Nederlands

Audiwereld.nl verstuurt al haar pakketten, via PostNL, vanuit het magazijn in Utrecht en berekent hiervoor bij een basis (onverzekerde) zending een vast tarief vanaf € 7,00. Deze kosten staan niet alleen voor de verzending van het pakket, maar ook voor het verpakkingsmateriaal en de bijbehorende handelings- en administratiekosten. De koper draagt dus bij in de kosten.

Algemene kenmerken pakketlevering

Voor een Basis pakketzegel zijn er geen aanvullende diensten mogelijk, zoals handtekening voor ontvangst of Verhoogde Aansprakelijkheid. Maar uiteraard krijgt u de service die u van PostNL gewend bent zoals bijvoorbeeld twee afleverpogingen, track & trace, burenlevering of drie weken afhaalmogelijkheid op een postvestiging.

 

Retourzendingen

Retourzendingen dienen vooraf aangemeld te worden door de klant, neem hiervoor contact op via de mail op info@audiwereld.nl, u ontvangt van ons dan instructies en het retouradres.

Algemene kenmerken Rembourslevering

PostNL zal de geplaatste bestelling uit naam van Audiwereld.nl bij u afleveren. Bij aflevering betaalt u het factuurbedrag contant aan PostNL. PostNL levert geen rembours bestellingen af op zaterdag. Dit gebeurt alleen op doordeweekse dagen. Bestellingen die in het weekend en op maandag geplaatst worden zullen op dinsdag afgeleverd worden.
Let op! Zorg er voor dat u genoeg contant geld in huis heeft. Het liefst gepast.

Algemene kenmeren Leveringen naar België

Om onze belgische klanten een goed verzendtarief te kunnen bieden leveren wij bestelling tot 10Kg uit voor 12 Euro. Bent u ook in het buitenland woonachtig? Neem dan contact op met Audiwereld voor de verzendkosten.

Afhalen werkplaats Utrecht (Lage Weide).

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen vanuit onze werkplaats in Utrecht. U kunt vanuit deze lokatie ook met Pin betalen.

BedrijfsinformatieAudiwereld.nl
Een initiatief van S&S Automotive stores
KvK-nummer 53824954

Werkplaats:
Niels Bohrweg 18
3542 CA Utrecht
0624320884
info@audiwereld.nl


Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00 (op afspraak)
Zaterdag: Enkel op afspraak

 

Aangepaste openingstijden 2018:

- 5 Mei: gesloten

- Zomersluiting: 26 juli tot en met 19 augustus