English Nederlands

Audi TT 8N 1.8T Quattro 190 pk

Het motormanagement van uw auto wordt ge-herprogrammeerd om extra koppel en vermogen te genereren, de koppelkromme wordt waar mogelijk aan uw wensen aangepast, het brandstofverbruik wordt gemiddeld enkele procenten lager door de toegenomen efficientie van uw motor.
Afhankelijk van het type motor zijn forse stijgingen te realiseren, de ideale manier om voor een relatief laag bedrag een veel krachtiger motor terug te krijgen.

 

Wat verandert er bij een chiptuning?

 

Alleen die waarden die er zorg voor dragen dat uw motor een zo goed mogelijk rendement heeft zonder daarbij de mechanische uitersten te overschrijden. De turbodruk wordt iets vehoogd, het inspuitmoment wordt iets vervroegd, de inspuitduur wordt iets verlengd en zo nog een aantal relevante waarden die bij elkaar opgeteld en in een perfecte harmonie soms een vermogens/koppelwinst van 30% op kunnen leveren.

 

Kan de originele software weer teruggezet worden?

 

Mocht u de auto weer origineel willen verkopen is de software weer terug te plaatsen tegen een geringe vergoeding. De software van uw regelapparaat wordt door ons bewaard. U krijgt hiervan een kopie op een USB-stick mee naar huis.

 

Stijgt het verbruik?

 

Bij een ongewijzigde (behouden) rijstijl zal het verbruik zelfs dalen, gaat u die extra pk`s benutten zal het gelijk blijven om de simpele reden dat er na tuning efficienter met de brandstof omgegeaan wordt.

 

Garantie?

 

U krijgt 3 jaar garantie op de hard-en software, de chip die (eventueel) vervangen wordt is altijd van hetzelfde merk als dat de fabrikant gebruikt en zal dus ook geen problemen geven. Laat u zich niet misleiden door bedrijven die de fabrieksgarantie op de motor overnemen. Bij een eventueel motorfalen zal dit nimmer gevolgschade zijn van de tuning.

 


 

Audi TT 8N 1.8T Quattro 190 pk VOOR NA WINST
Vermogen (pk) 190 pk 220 pk + 30 pk
Vermogen (Nm) 240 Nm 300 Nm + 60 Nm

 


 

Bovenstaande vermogenstoenames zijn indicatief en geven geen harde realisaties weer. Elke motor reageert anders op tuning, afhankelijk van de toestand van de motor en de staat van onderhoud.

 

Audiwereld.nl is officieel dealer van Hartogtuning. Binnen de VAG groep bekend als één van de meest gerenommeerde maatwerk tuners.

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Audi TT 8N 1.8T Quattro 190 pk

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 ster 3 ster 4 ster 5 ster
Prijs
Gebruiksgemak
Kwaliteit

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product


-AW-HTTT011-30

Beschikbaarheid: 1-5 werkdagen

Prijs Incl. BTW 450,00

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

BedrijfsinformatieAudiwereld.nl
Een initiatief van S&S Automotive stores
KvK-nummer 53824954

Werkplaats:
Niels Bohrweg 18
3542 CA Utrecht
0624320884
info@audiwereld.nl


Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00 (op afspraak)
Zaterdag: Enkel op afspraak

 

Aangepaste openingstijden 2019:

 Bent u geïnteresseerd in dit produkt, maar kunt u het zelf niet inbouwen?

Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers via het contactformulier voor een offerte. 
 


Audiwereld is geen onderdeel van Audi, Audi NL of PAH